Skip to main content
Resurse

Exercițiu de pătrundere în SPAȚIUL SACRU AL INIMII

By decembrie 11, 2020decembrie 7th, 2022No Comments

Acest exercițiu de pătrundere în SPAȚIUL SACRU AL INIMII, este locul  de unde este bine să începem orice activitate,  care necesită creativitate și concentrare, orice practică, rugăciune, orice exercițiu de cunoaștere de Sine sau de Deschidere a Inimii, el reprezintând un procedeu, prin care ajungem la ORIGINILE INIMII, adică  ÎN NUCLEUL STRĂLUCITOR AL FIINȚEI NOASTRE.

Pășirea în TEMPLUL SACRU AL INIMII, te face să descoperi calitatea și magia acestui loc, care se află chiar în centrul inimii tale. 

Incepem să ne relaxăm

Dacă stăm pe un scaun, ducem spatele aproape de spătarul scaunului, dar nu ne sprijinim pe el, AVEM COLOANA DREAPTĂ

Înainte de a începe exercițiu, relaxăm tot corpul și în special 3 zone, care se află mereu în tensiune: 

  • Relaxăm zona sprâncenelor, ochii și fruntea
  • Relaxăm umerii, lăsăm umerii să se relaxeze bine și partea de spate a gâtului
  • Relaxăm zona bazinului și coapsele și 

Rostim următoarele cuvinte:

MĂ SIMT COMPLET RELAXAT, MĂ SIMT COMPLET RELAXAT, MĂ SIMT COMPLET RELAXAT

Inspirăm și expirăm de 3 ori. Când expirăm, expirăm lung și ampluuuuuu pe gură și VEDEM UN NORIȘOR ALB, care scoate toate necazurile și problemele noastre, chiar și cele  de sănătate.

Poți rosti  acum ,, LAS TOATE PROBLEMELE SĂ IASĂ DIN MINE ACUM,,. 

Acum vom începe MAREA TRANZIȚIE, călătoria prin corpul nostru, drumul de la MINTE la INIMĂ, drumul spre SPAȚIUL SACRU AL INIMII. 

Așa cum mulți maeștri o fac, Daniel Mitel, Sara Indigo și alții, te invit și eu să îți imaginezi  cum corpul tău fizic arată ca o casă superbă cu mai multe nivele, cu o grădină plină cu flori, cu copaci și pomi înfloriți, cu multă verdeață de jur împrejur. Poate observi că în grădina aceasta superbă vezi un lac cu apă cristalină sau poate un mic pârâiaș, care curge și se prelinge peste toate pietrele, străbătând întreaga grădină. Observă flori de jur împrejurul apei și multă verdeață.

Această casă frumoasă, care reprezintă corpul tău, ARE LA MANSARDĂ SUS O CAMERĂ întunecată,  CAMERA CREIERULUI.  

Te vizualizezi în MIJLOCUL ACESTEI CAMERE. Din mijlocul acestei camere  observi O SCARĂ ÎN SPIRALĂ, care coboară prin centrul casei și se oprește în dreptul INIMII. 

Folosește-ți imaginația, desprinde-te de acest spațiu, urmărește-te cum cobori din camera creierului scară după scară, cufundându-te în adâncul corpului tău,  cobori la nivelul OCHILOR ușor, ușor, nivelul NASULUI,  al GÂTULUI, cobori, cobori, treci prin CENTRUL GÂTULUI, urmează zona SUPERIOARĂ a PIEPTULUI,  iar în CENTRUL PIEPTULUI este zona în care se termină scara. 

La capătul scării găsești POARTA de intrare către TEMPLUL INTERIOR AL INIMII.  Această poartă reprezintă intrarea în SPAȚIUL SACRU AL INIMII.  

DESCHIDEM poarta prin care pășim ÎN UNIVERSUL INIMII.  Obligatoriu închidem ușa inimii, după ce am pășit în acest SPAȚIUL SACRU, pentru a putea rămâne acolo.  

Acesta este UNIVERSUL INIMII, este exact în fața ta.

PRIMA DATĂ vezi, simți și percepi energia de Iubire necondiționată a inimii. Foarte important, SIMTE această energie a INIMII, respectiv IUBIREA NECONDIȚIONATĂ. Energia inimii este o energie FEMININĂ, e o energie de compasiune, de calm și fericire.

RESPIRĂM doar O SINGURĂ DATĂ și deschidem ochii și din acest moment putem începe orice practică, rugăciune sau orice activitate ce necesită concentrare sau creativitate. 

Image: Karolina Grabowska 

Leave a Reply