Bani

Relații

Muncă

Sănătate

Vrei o transformare personală și profesională, care să dureze?

MATRIX REIMPRINTING – RESCRIEREA CONVINGERILOR LIMITATIVE ȘI A TIPARELOR COMPORTAMENTALE

Transformă-ți traumele și blocajele în oportunități palpabile/episoade de succes.

Cum te-ai simți dacă ai face parte dintre cei:

  • 8% care își stabilesc obiective de Anul Nou și le ating întotdeauna
  • 20% dintre adulții care ajung să facă ceea ce și-au dorit încă de când erau de mici

Povestea ta se poate rescrie așa cum îți dorești

Fără să știi ce s-a întâmplat în trecut, trăiești trecutul în prezent, zi de zi, oră de oră, minut de minut. Frici și convingeri limitative îți sunt transferate din generație în generație. Aceleași griji, frici, nemulţumiri, abandonuri, respingeri le-au trăit și părinții, bunicii și stră-strămoșii tăi. Trăiești după un model, după nişte tipare (pattern-uri) și ești prins/ă într-o matrice pe care o poți corecta, schimba. Ţine doar de TINE să vrei acest lucru prin rescrierea poveștii vieții tale, așa cum ți-ai fi dorit să se întămple şi să nu mai transmiţi generaţiilor viitoare toate aceste tipare.

Este nevoie totuși, să ținem cont de mai mulți factori, când vorbim despre convingeri limitative şi credinţe, factori care nu întotdeauna sunt universali. Dacă unii țin de cultură, zonă geografică, alții se întâlnesc la nivel individual, în povești personale legate de eșecuri și succese.

Luând în considerare acești factori individuali sau generali, poți să faci schimbări care durează. Iar eu asta îmi doresc pentru tine!

Ce ai în comun cu Martin Luther sau cu Dalai Lama?

Puterea de a transforma o traumă într-o schimbare de durată pentru o viață așa cum o dorești.

Traumele sunt mici (cu t mic) sau mari (cu T mare), se întâmplă brusc sau pe o perioadă mai lungă de timp, sunt profunde sau superficiale. Aceste traume duc la transformări radicale, respectiv la treziri spirituale, conştientizări, până la schimbări de tipare (pattern-uri).

Ce este Matrix Reimprinting?

Matrix Reimprinting este o metodă de lucru cu subconștientul și cu sistemul de convingeri limitative, pe care le-ai acumulat în trecut. Este o metodă rapidă, bazată pe EFT – tehnicile de eliberare emoțională – și care este patentată la nivel internațional de zeci de ani.

Dacă ai trăit episoade în viață pe care dorești să nu le mai retrăiești, dacă ai amintiri care ți-au lăsat răni adânci în suflet, renunță la convingerile limitative, alege lucrul în matrice și rescrie-le! SIMPLU!

Sunt aici pentru a-ți oferi suportul şi confortul de care ai nevoie pentru a te elibera emoțional şi pentru a îţi schimba convingerile limitative, astfel:

  • Identificăm rapid problemele tale cheie sau situaţiile cu care te confrunţi, inclusiv evenimente negative produse de fobii si alergii sau boli
  • Creăm un plan personalizat
  • Folosim tehnicile EFT si Matrix Reimprinting și Matrix Birth Reimprinting sau alte tehnici studiate de mine
  • Rescriem convingeri limitative (negative; ex. Eu nu merit să..) cu unele pozitive (ex. Eu merit să…), care stau de cele mai multe ori în spatele unor boli, alergii sau fobii
  • Identificăm noi posibilităţi de a rescrie părţi din trecutul tău, într-o armonie perfectă.

Matrix Reimpriting este o metodă simplă și ușor de aplicat, cu efecte IMEDIATE asupra calităţii vieţii tale. Îți ia mai mult timp să bei o cafea, decat să produci o schimbare prin această tehnică de reprogramare a matricei.

Atât Matrix Reimprinting cât şi Matrix Birth Reimprinting sunt procese de explorare personală pentru a descoperi ce te blocează, ce te motivează și inspiră pentru a putea evolua și a face transformări durabile.

Abordarea mea holistică te ajută să îți schimbi comportamentul distructiv și îți oferă șansa (în sfârșit! ) să te bucuri de viața pe care ți-o dorești!