PROGRAMARE

Dacă împărtășim aceleași valori, aștept cu drag telefonul sau mesajul tău. În 24h s-ar putea să ai deja prima programare.

Lucrul împreună într-o serie de sesiuni individuale, ne va asigura cadrul necesar pentru o gamă extinsă de rezolvări, prin exerciții, îndrumare, clarificare și susținere între sesiuni.

În funcție de nevoile tale, voi alege să lucrăm cu oricare dintre metodele descrise aici, tu doar deschide-te să primești toată rezolvarea sau îndreptarea spre un anumit obiectiv, cu Grație și ușurință.

Anularea sesiunii este gratuită în cazul în care o vei anunța cu 24h înainte de ora programată pentru întâlnire, iar în caz contrar sesiunea se consideră efectuată.

EVALUARE PRELIMINARĂ

În acest punct deja, vedem dacă sunt antrenoarea ta de performantă personală pe care o cauți. Vin în întâmpinarea nevoilor tale, cu primele 30 de minute din prima sesiune oferite gratuit, pentru o armonizare care îți asigură tot confortul.

Te invit să te relaxezi și să te simți confortabil, savurând cea mai bună cafea sau ceai din partea casei, cu încredere în proces și în faptul că expertiza mea te va ajuta și pe tine.

SESIUNI IN CONFORTUL CASEI TALE

A avea grijă de sănătate și de buna ta stare nu trebuie să fie un lux. Dacă nu ai timp să ajungi în cabinetul meu, putem vorbi față în față online, eu aici și tu din confortul casei tale. Doi oameni nu sunt la fel, așa cum nicio terapie sau metodă nu se aplică într-un singur mod.

Ești o fire activă și ai nevoie de un program care să vină în întâmpinarea nevoilor tale. Înțeleg acest lucru. Suportul îl poți obține indiferent de locul în care ești, iar în curând vei găsi aici și o comunitate online care să îți împărtășească aceleași valori.

PARTICIPARE LA SESIUNI INDIVIDUALE SAU DE GRUP

În funcție de terapie și de cerințele tale, o sesiune durează cca o oră și jumatate – în cazul sesiunilor individuale – și până la 6-8 ore în cazul workshop-urilor cu echipa ta.

EVALUARE

După fiecare sesiune îmi doresc să primesc feedback-ul tău. Evoluția ta este importantă pentru mine.