Toți oamenii au toate resursele necesare de care au nevoie pentru a reuși!

Ai avut (poate) experienţe plăcute şi schimbări constructive prin accesarea sau experimentarea unor metode și tehnici de psihoterapie (consiliere psihologică, tehnici de dezvoltare personală, programare neurolingvistică etc.), însă conţientizezi că toate aceste schimbări au fost doar temporare?

Cu mine vei descoperi și vei înţelege, în şedinţele individuale, cum funcţionează subconştientul tău, cum atragi şi respingi situaţiile din viaţa ta, cum convingerile limitative îţi influenţează viaţa în mod nefavorabil, deși potențialul tău este vast, precum și faptul că momentul nașterii tale poate să își pună o amprentă puternică asupra vieții tale atât într-un sens pozitiv cât și într-unul negativ.

Până acum tu ai crezut că:

 • Ai o problemă nerezolvată din trecut, pe care ai identitificat-o și ai rezolvat-o, cu unul dintre părinți sau din perioada prenatală
 • Este totul despre percepțiile tale și după modul în care reacționezi
 • Nu ai stabilit clar obiectivele și implicit nu știi ce ai nevoie
 • Ai un trecut cu alegeri nu prea fericite și te concentrezi pe viitor

Acum VREI să devii o nouă persoană și îți propui să începi să faci schimbări cu propria persoană pentru a ajunge la transformările dorite, la imaginea pe care o proiectezi despre tine în viitor?

Dacă te ghidezi numai după citate sau cărţi, cursuri online sau în cadrul unei organizații, vei simți un ajutor de moment, însă nu ar fi fost suficient.

Universul te aude și trebuie doar să găsești modalitatea prin care vei obține ceea ce îți dorești. Schimbându-ți convingerile, îți poți schimba viața.

Dacă citești acum această pagină, înseamnă că deja ai ales schimbarea.

Momentul prezent este acela în care poți decide ce vrei în viitor

Schimbarea începe atunci când atingi un nivel de neliniște interioară, care te împinge să riști constructiv și să experimentezi diverse tehnici. Ceea ce tu faci este de fapt să lași frica să devină un imbold pentru motivație și dorința de schimbare.

Dacă faci ce ai mai făcut, vei obține ce ai obținut și până acum. Poate că îți dorești să slăbești, să câștigi mai mulți bani, să îţi găseşti partenerul ideal şi vrei să renunţi la obiceiul de a te refugia în alcool, droguri și medicamente – pentru toate acestea, schimbarea începe cu tine. Trebuie să depui un minim efort şi VOINŢĂ, pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Ceea ce faci tu este ceva firesc. Nimic nu stă pe loc, totul se transformă: munții se tocesc, ghețarii se topesc, apar noi specii de flori etc. Schimbarea ta, transformarea ta este un proces firesc, natural, fără efort în general. Nu există involuţie, există doar evoluţie, însă transformarea poate fi mai lentă sau accelerată.

Doar de tine depinde viitorul tău. TU eşti schimbarea.

Transformările reale și profunde se întâmplă atunci CÂND:

1

Intri în diverse stadii ale vieți

Fie că vorbim de schimbările din mediul tău, cele ale corpului ( sarcină, avort, menopauză, diverse alergii, boli etc) sau ale vieții tale (căsătorie, divorț, despărțire, pensionare etc) ele necesită o nouă abordare, cu alte responsabilități şi asumări. Un alt rol provocator, câteodată greu de acceptat şi de integrat.
2

Simți că stagnezi.

Faptul că simți că nu evoluezi, nu te dezvolți, nu se întâmplă nimic în viaţa ta nou, îți alterează echilibrul liniște-provocări. Aceste tranziții sunt anevoioase și aprope mereu neterminate. Dacă nu ai o îndrumare sau nu ai pe cineva care să îți fie alături, să îți ofere suport, s-ar putea să repeţi ciclic acel capitol al vieţii tale legat de trecutul cu alegeri mai puțin fericite.
3

Trebuie să schimbi ceva.

Poate că ești într-o relație abuzivă, toxică. Cu multă muncă, efort, dedicare, acțiunile tale vor avea efect. Însă de multe ori nici nu vrei să te gândești să schimbi ceva până când apare acel moment când aparent “nu mai poți”.
4

Ești recompensat.

Cu un nou job, nou pachet salarial, o nouă oportunitate de a face ceea ce ai visat întotdeauna. Este prea irezistibilă această ofertă ca să nu o accepți, nu?
5

Treci prin diverse crize.

Evenimentele neplăcute, episoadele trumatizante, bolile, traumele trăite te fac să încerci ceea ce nu ai mai experimentat până acum.
Cu mine poți schimba acest CÂND.

Continuă-ţi această călătorie numită VIAŢĂ pe un drum pavat cu SIGURANŢĂ şi STABILITATE, cu POZIVITATE şi OPTIMISM, schimbând direcţia drumului tău pavat pana acum cu suferinţă şi durere şi care te face să suporți consecințe neplăcute.

Te voi însoți în rezolvarea situațiilor care te frământă, referitoare la:

 • CREȘTEREA ÎNCREDERII ÎN SINE
 • VINDECAREA RELAȚIILOR
 • IERTAREA ȘI IUBIREA DE SINE
 • OBȚINEREA ABUNDENȚEI ÎN VIAȚA TA
 • PROCES INTEGRAT DE TRANSFORMARE
  • Traseul Vieții
  • Rescrierea nașterii
  • Reprogramarea credințelor limitative