Ce este Matrix Reimprinting și cum mă ajută?

Matrix Reimprinting este o tehnică, cu ajutorul căreia putem schimba pattern-uri ( tipare comportamentale), convingeri limitative, care ne limitează orizontul vieții, poți chiar porni de la situația apariției unei boli și să ajungi să rescrii TRAUMELE care au declanșat acea boală.  

Tot cu această tehnică poți rezolva o alergie, fobie, frică de…. etc.

Sunt dureroase din punct de vedere emoțional ședințele de Matrix Reimprinting?

Procedura Matrixului este una BLÂNDĂ cu clientul, întrucât nu mai ești nevoit să treci din nou prin trauma care ți-a declanșat o mulțime de emoții negative, așa cum se întâmplă la multe din alte tehnici de eliberare emoțională. 

Cât durează o ședință de Matrix Reimprinting?

Ședința se desfășoară într-un interval de 1h30’.

Câte ședințe de Matrix Reimprinting trebuie să urmez?

Depinde de la caz la caz, în funcție de afecțiune sau situație. O alergie, de exemplu, se poate soluționa într-o ședință, două. Dacă e vorba de un tipar comportamental, convingere limitativă, lucrul cu aceasta poate dura puțin mai mult, întrucât cu siguranță că am accesat acea convingere limitativă sau comportament de mai multe ori în viață, iar câmpul local al acestuia/acesteia este unul mai întărit. Dacă e vorba de o boală, acolo trebuie insistat pe mai multe amintiri traumatizante, care au ajutat la apariția bolii.  

Cu ce lucrăm în această tehnică?

Cu ajutorul acestei tehnici, lucrăm cu AMINTIRILE NEGATIVE, respectiv TRAUME MARI SAU MICI, care au dus la declanșarea situației, problemei, comportamentului și le RESCRIEM ÎNTR-O FORMĂ POZITIVĂ. Astfel ajungem să nu mai putem atrage acele situații negative în viața noastră. 

Cum pot verifica dacă s-a rezolvat situația, problema sau comportamentul nociv pe care îl manifestez?

Dacă ai urmat ședințe de Matrix pentru a  obține ceva sau pentru a rezolva o problemă, TREBUIE să FII ATENT, să OBSERVI cum ți se modifică comportamentul  în momentul în care apar situații asemănătoare cu cele cu care te confruntai anterior. Vei observa schimbarea comportamentului nociv cu cel optim.  

Exemplu: vii la cabinet pentru a rezolva o convingere limitativă, care te împiedica să accepți poziția de MANAGER. Convingerea limitativă este: e greu să iei decizii, deoarece deciziile tale se întorc împotriva ta mereu. 

Se lucrează pe anumite amintiri negative. Vei observa momentul și situația când s-a format în copilărie acea convingere limitativă. Ulterior şedinţelor cu Matrix Reimprinting, vei observa în munca zilnică la birou că nu îți va mai fi greu să iei decizii, ba mai mult, vei ajunge la concluzia că deciziile tale sunt cele care duc la evoluția firmei.

În ce domeniu al vieții pot lucra cu această metodă Matrix Reimprinting?

Cu ajutorul acestei tehnici poți MODIFICA ÎN BINE orice domeniu din viața unui om.

Exemplu: muncă, viața de cuplu, încredere în sine, sănătate, prosperitate și bani, familie etc.

Orice problemă ai avea, poți porni de la ea și să ajungi exact la situațiile care au făcut să atragi acea problemă. ATRAGI întotdeauna ce AI ÎN SUBCONȘTIENT.

Ce este Matrix Birth Reimprinting?

Această tehnică este una de RESCRIERE A NAȘTERII și are la bază tehnica Matrix Reimprinting.

Când solicit o ședință de Matrix Birth Reimprinting?

Atunci când: 

 • tu sau copilul tău ați avut o naștere traumatizantă
 • vrei să vindeci probleme legate de CONEXIUNE și SEPARARE
 • vrei să ieși din modul de supraviețuire și să ajungi la BUNĂSTARE
 • vrei să soluționezi probleme legate de ABANDON și IZOLARE
 • ai dificultăți în formarea relațiilor sau vrei să îmbunătățească relațiile de orice fel
 • nu vrei să te conectezi cu mama, tata sau ai fi vrut să te fi născut în altă familie, …etc.

Pentru cine este Matrix Birth Reimprinting?

 • Oricine s-a născut
 • Orice persoană gravidă
 • Orice persoană care dorește să fie însărcinată
 • Oricine a dat naștere
 • Oricine a pierdut un copil
 • Oricine se simte afectat de existența sa la naștere
 • Oricine vrea să își trateze traumele din pântec și de la naștere

Ce înseamnă EFT şi când pot solicita o şedinţă de EFT?

EFT este o tehnică care face parte din psihologia energetică, având la bază energia meridianelor care implică apăsarea pe anumite puncte de acupunctură în timp ce verbalizezi afirmaţii specifice despre un eveniment negativ prin care ai trecut, despre o problemă/ provocare  cu care te confrunţi. Poţi solicita o şedinţă în cadrul cabinetului sau online, atunci când ai o situaţie sau un eveniment specific, care îţi trezeşte aceleaşi emoţii negative chiar şi după un an, 10 ani de la producerea evenimentului în cauză.

Câte şedinţe trebuie să urmez ca să eliberez emoţiile negative ale unui episod negativ din viaţa mea?

Depinde de amploarea evenimentului. Putem să rezolvăm un eveniment simplu ( ex. o ceartă) sau chiar mai mai multe evenimente simple  într-o singură şedinţă sau putem să lucrăm şi 2-3 şedinţe pentru  un eveniment, care are mai multe etape ( ex. divorţul, care la bază are  mai multe discuţii, certuri şi evenimente neplăcute).

Cu ce mă ajută o şedinţă aplicată de EFT pe o anumită speţă şi cum pot verifica dacă s-a produs eliberarea emoţiilor?

În şedinţa EFT luăm fiecare emoţie sau sentiment negativ pe care tu îl simți vis-a-vis de evenimentul negativ trăit şi o/îl eliberăm. Verificarea se face în următorul mod: vei povesti despre eveniment şi în timp ce vorbeşti, vei realiza că la nivel de corp fizic şi emoţional, acel eveniment fost negativ, nu îți mai trezește nicio emoţie.

Pot să practic şi eu acasă această tehnică după ce am practicat-o cu tine, la cabinet?

u, de obicei, învăţ clienţii să folosească această tehnică de eliberare emoţională în cadrul şedinţelor pentru a-şi putea elibera singuri emoţiile negative.  Acolo unde situaţia e puţin mai complicată ca şi eveniment, recomand  1 sau 2 şedinţe de eliberare emoţională desfăşuate împreună cu mine.

Cât de des trebuie să îmi fac eliberări emoţionale după ce au avut loc în viaţa mea evenimente negative ?

Recomand procesul de eliberare emoţională să se întâmple CA SI SPĂLATUL PE DINŢI. Este imperios necesar să faci curăţări de emoţii negative, întrucât nepracticarea curăţărilor de emoţii negative atrage BOLI în organism.

EFT se poate folosi în combaterea unei boli?

EFT combinat cu alte metode ( ex. Matrix Reimprinting şi/sau Matrix Birth Reimprinting ) pot duce la ameliorarea sau chiar Vindecarea bolilor, întrucât prin utilizarea acestor metode poţi găsi exact momentele, care au dus la declanşarea unei boli în organism şi poţi lucra exact pe evenimentele specifice care au atras acea boală. 

Primeste saptamanal cele mai noi informatii din zona EFT & Matrix Reimprinting.